Як пройшла People chemistry Lab на RAU Expo-2020. Відео

5.10.2020

Що таке ритейл сьогодні? Це давно вже не набір полиць та товарів. Покупець приходить до магазину не просто щось купити, він приходить за враженнями та новою реальністю. А враження – це сприйняття простору, мультисенсорність у кожному контакті з брендом та торговим простором. І в цьому світло відіграє роль чарівної палички, яка змушує простір розкритися й сяяти гостинністю. Ось чому у цьому році наш стенд на виставці RAU Expo-2020 ми присвятили хімії стосунків між ритейлерами й покупцями та ролі світла у цьому процесі.

До дискусії, яку назвали People chemistry Lab, запросили кращих українських практиків, яким вдалося не тільки створити новий незвичний формат магазину, але й побудувати міцні довготривалі стосунки з покупцем за рахунок атмосферності. Може й ви є прихильником цих брендів: неповторна Планета Кіно чи Сільпо, де у кожному куточку відчувається любов до клієнта. Вишуканий техно-шарм Алло, або MYplay, який дійсно більше ніж дитячий магазин!

Як проходила People chemistry Lab – у нашому короткому відео-ролику.

До речі, наш незмінний протягом багатьох років партнер-співорганізатор дискусій на RAU Expo – видання про рітейл Retailers.ua.