Як пройшов VII Міжнародний архітектурний форум

26.06.2018

15 червня у столичному готелі Premier Palace Hotel пройшов VII Міжнародний архітектурний форум “Архітектура в епоху глобальних змін”, організатором якого виступило В2В-видання у сфері комерційної нерухомості України “Commercial Property“. Engineering Company “Nova Light” цього року виступила Спонсором та Партнером Форуму. 

Міжнародний архітектурний форум – щорічний В2В-захід, що об’єднує на своєму майданчику українських і зарубіжних професіоналів галузі архітектури та проектування, нерухомості, будівництва та суміжних сегментів. Захід довів свою ефективність і став майданчиком для демонстрації передових тенденцій і ознайомлення з досягненнями в галузі архітектури та девелопменту, навчання та обміну досвідом, а також налагодження ділових контактів.

У форумі взяли участь 40 експертів з України, Польщі, Литви, Великобританії, Іспанії, Нідерландів, США. Програма Міжнародного архітектурного форуму включала доповіді зарубіжних та українських архітекторів (Live Presentations), презентації новітніх технологій і продуктів (Product Showcases), а також дискусії (Discussion Panels/Architecture Talks) та case-марафони. Експерти під час панельних дискусій та case-марафонів шукали відповіді на такі питання:

  • У якому напрямку розвиватиметься архітектура найближчим часом?
  • Які кроки варто робити девелоперам й архітекторам в умовах глобалізації і що вони роблять вже сьогодні?
  • Як девелоперам, архітекторам та інженерам створити ефективні, стійки проекти, які помилки можуть «вбити» їхню ідею?
  • Чи зможе гнучкий підхід вирішити питання, які стоять перед девелоперами й архітекторами?
  • Принципи циклічності економіки в архітектурі та енергонезалежність об’єктів нерухомості – чи варто думати про це зараз?

Володимир Кличановський, директор Engineering Company “Nova Light”, прийняв участь у case-марафоні “Нові рішення: як не припуститися старих помилок”, де представив доповідь на тему “Світло: як у гонитві за модою та технологіями не проґавити головне”.

Щиро дякуємо «Commercial Property» за теплу атмосферу і чудову організацію!

Фотозвіт на сторінці «Commercial Property» у мережі Facebook

Офіційний сайт заходу