Електромонтажні роботи

6.02.2018

Електромонтажні роботи для нас — це наріжний камінь забезпечення бездоганного результату проєктного задуму, адже точне та якісне втілення рішень має забезпечити тривалу та безпечну експлуатацію електромереж. 

Ми здійснюємо монтаж електромереж для магазинів, супермаркетів, бутиків, автосалонів, логістичних комплексів, фітнес-клубів, ТРЦ, офісів.

Для нас монтажні роботи закінчуються після перевірки рівнів освітленості всіх поверхонь і точних налаштувань кожного світильника відповідно до проєкту. 

Наші рішення своєчасні та якісні, наша команда складається з інженерів, проєктувальників, світлотехніків, спеціалістів зі щитового обладнання, кваліфікованих електриків зі всіма необхідними допусками. 

Особливістю виконання електромонтажних робіт компанією Nova Light є глибоке розуміння спеціалістами принципів формування світлотехнічних сцен і швидке реагування на зміни в планограмах і викладках, які часто виникають під час підготовки до запуску магазинів.

У нас передбачений комплексний підхід до електромонтажу. Більшість обладнання, що ми монтуємо виробляємо самостійно на підприємствах холдингу. Ми забезпечуємо централізоване постачання матеріалів найвищої якості безпосередньо від виробників та даємо на них гарантії. Роботи проводимо з дотриманням правил техніки безпеки та необхідним документальним супроводженням.