Управління

6.02.2018

Системи управління освітленням призначені для суттєвої економії експлуатаційних витрат за рахунок автоматичної зміни світлової сцени в залежності від пори року, часу доби або завантаженості торговельного залу.

Інжинірингова Компанія Nova Light має значний досвід в побудові різноманітних систем управління освітленням у різних куточках світу практично в усіх сегментах ритейлу.

В продуктовому ритейлі через нерівномірність завантаженості торговельного залу протягом доби немає необхідності підтримувати максимальний рівень освітленості, змінюючи яскравість світильника або вимкнувши частину світильників можливо економити до 30 відсотків витрат на електроенергію.

В галереях торговельних центрів, в яких розташовані кінотеатри або ресторани що працюють після закриття основних галерей, виникає необхідність привернути увагу потенційних покупців в час роботи цих закладів. Найкращий спосіб це зробити – залишити освітленою вітрину, вивіску та деякі зони в середині торговельної зали (помітні для потенційних покупців, що проходять повз магазин). Системи автоматичного управління надають можливість регулювання освітлення деяких зон або всього магазину, не прив’язуючись до наявності персоналу чи графіку його роботи.

В ресторанах та інших об’єктах ритейлу системи управління дають змогу змінювати світлові сцени імітуючи різні природні світлові сцени від ранкової до полуденної та вечірньої, збільшуючи кількість приводів завітати до ресторану чи магазину.

(Eng)

В продуктовому рітейлі через нерівномірність завантаженості торговельного залу протягом доби немає необхідності підтримувати максимальний рівень освітленості, змінюючи яскравість світильника або вимкнувши частину світильників можливо економити до 30 відсотків витрат на електроенергію

(Eng)

В галереях торговельних центрів, в яких розташовані кінотеатри або ресторани що працюють після закриття основних галерей, виникає необхідність привернути увагу потенційних покупців в час роботи цих закладів. Найкращий спосіб це зробити – залишити освітленою вітрину, вивіску та деякі зони в середині торговельної зали (помітні для потенційних покупців, що проходять повз магазин). Системи автоматичного управління надають можливість регулювання освітлення деяких зон або всього магазину, не прив’язуючись до наявності персоналу чи графіку його роботи

(Eng)

В ресторанах та інших об’єктах рітейлу системи управління дають змогу змінювати світлові сцени імітуючи різні природні світлові сцени від ранкової до полуденної та вечірньої, збільшуючи кількість приводів завітати до ресторану чи магазину