Новий ресторан Salateira у Харкові

11.04.2018

Чудова новина для мешканців та гостей м. Харків!

Завтра, 12 квітня 2018 року, о 10 ранку міжнародна мережа fast healthy ресторанів Salateira офіційно відкриє новий заклад у ТРЦ «Караван» (вул. Героїв праці, 7). Ресторан на фудкорті стане 14 закладом мережі у світі і першим рестораном, відкритим в Україні за межами Києва!

Фахівцями нашої компанії було розроблено світлотехнічне рішення зони прийому і видачі замовлення, вітрини зі свіжими інгредієнтами для салатів і пасти. Образ свіжості ресторанів мережі Salateira підкреслюють найкращі на сьогоднішній день джерела світла з індексом кольоропередачі більше 95% і ефективністю 115 лм/вт серії ELITE. Зовнішнє підсвічування вітрини виконане спеціалізованими джерелами світла серії FRESH зі спеціально створеним спектром, що надає овочам, фруктам, м’ясу і морепродуктам свіжість; вигідно підкреслює червоний, зелений, помаранчевий та синій кольори. Надійне обладнання та комплектуючі від світових лідерів виробництва світлотехніки гарантують довговічність і ефективність експлуатації систем освітлення.

Приходьте на відкриття  Salateira у м. Харків, кожного гостя чекає солодкий подарунок від бренд-шефа — десерт пана-кота!)