25 виставка дитячих товарів BABY EXPO 2021

24.03.2021

12 березня відбулась ювілейна виставка дитячих товарів. Керівник компанії «Нова Лайт» Володимир Кличановський був запрошеним експертом, який дав відповідь на питання, що хвилювало всіх батьків та ритейлерів: «Хто головний у магазині: батьки чи діти?»

«Процес раціонального мислення вторинний. Те, що заведено вважати за обдумане логічне рішення, частіше продиктовано емоцією. Тому саме емоція є первинною при виборі магазину, продукту як у дітей, так і дорослих.

Але емоції в торговому залі при виборі іграшок — різні. У дитини — збудження та активність, у батьків — стрес і роздратованість. Ритейлеру, при виборі світлотехнічної концепції, необхідно вирішити два завдання одночасно: врівноважити активність дитини і дати спокій батькам.

Щоб якомога довше утримати батьків у торговому залі, потрібні зони з приглушеним м’яким світлом. А щоб зацікавити дитину — необхідно сам простір зробити візуально цікавим, наповнити його різними кольорами, застосувати світлове зонування і тоді процес покупки й взаємодії батьки-дитина-ритейлер стане максимально комфортним».

Baby Expo 2021